середа, 30 грудня 2015 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДО УРОКУ "УКРАЇНА В УМОВАХ НЕЗАЛЕЖНОСТІ"

7 коментарів:

  1. Дана презентація, підготовлена Катериною Олександрівною, має кілька суттєвих особливостей. Вона включає ілюстровані згадки про важливі та переломні моменти сучасної української історії, але відібрала події вчителька з власних міркувань. І це є добре, адже на уроці в 11 класі вчителю і учням буде що обговорити , посперечатися, поміркувати над цими подіями. Зміст презентації можна використати на кількох уроках. Щодо суперечних моментів: на мою думку, кілька ілюстрацій (Скнилів, катастрофа малазійського авіалайнера, "Фемен") мають шокуючий характер, їх навіть на ТБ "замилюють". Можливо, варто підібрати інші світлини? Взагалі презентація стала б в нагоді багатьом учителям. Успіхів, Катерино Олександівна !

    ВідповістиВидалити
  2. Презентація дуже цікава і змістовна. Це вдала ідея розмістити матеріал відповідно кожного року незалежності України. Я погоджуюсь з думкою Петра Івановича, що матеріал до презентації підібраний з власних міркувань Катерини Олександрівни. Але якщо дати учням випереджальне завдання, можливо вони доповнять зміст презентації, згідно свого бачення. Тоді, дійсно, це буде хороший матеріал для обговорення.

    ВідповістиВидалити
  3. Презентація дуже цікава і змістовна. Це вдала ідея розмістити матеріал відповідно кожного року незалежності України. Я погоджуюсь з думкою Петра Івановича, що матеріал до презентації підібраний з власних міркувань Катерини Олександрівни. Але якщо дати учням випереджальне завдання, можливо вони доповнять зміст презентації, згідно свого бачення. Тоді, дійсно, це буде хороший матеріал для обговорення.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за змістовну та цікаву презентацію, яка коротко характеризуює основні моменти життя України. Катерина Олександрівна вдало підібрала матеріал історичних фактів, економічних та політичних пошуків шляхів розвитку держави.
    Презентація буде корисна для застосування не тільки на уроках історії України, а і в позакласній роботі.

    ВідповістиВидалити
  5. Шеремет Г.П..Шумко С.М. 28січня 2016р.
    Майстерно зроблена презентація може привернути увагу учнів і збудити інтерес до навчання.
    Підготовка презентації - серйозний, творчий процес ,кожен елемент, якого має бути продуманий і осмислений з точки зору сприйняття учня. Зате готова продукція дозволяє відмовитися від всіх інших видів наочності і максимально зосередити увагу викладача на ході уроку.
    Ви справилися з цим завданням. Дякуємо.

    ВідповістиВидалити
  6. Презентація грамотно продумана, вдало підібраний матеріал історичного минулого українського народу.Використання презентацій може забезпечити наочність, яка сприяє комплексному сприйняттю і кращому запам'ятовуванню матеріалу учнями. Дуже дякую Вам. Бажаю успіхів в роботі.
    Майдебура Т.В. Хмелівська ЗШ І-ІІ ст.

    ВідповістиВидалити
  7. Шевченко Б.П.
    Дуже повчальна презентація, вдало підібраний матеріал розвитку нашої незалежної держави починаючи з 1991 року. Застосовуючи таку презентацію на уроках діти добре засвоюють матеріал повязуючи з побаченим. Дуже дякую, я вашу презентацію застосую, як основу для пояснення нового матеріалу Творчої наснаги і успіхів.

    ВідповістиВидалити