четвер, 31 грудня 2015 р.

КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ 8 КЛАС

https://drive.google.com/folderview?id=0B7BFwDqZ2bQHR1dwM1V0aWJLaEE&usp=sharing

9 коментарів:

  1. Дякую за корисний та цікавий підбір тестового матеріалу для учнів 8 класу, що охоплює всі теми історії України. Обов'язково впроваджуватиму такий вид контролю у своїй роботі.

    ВідповістиВидалити
  2. Підбірка матеріалу для контролю знань є досить цікавим і обгрунтованим водночас,оскільки містить не лише тести,а й завдання на визначення термінів та понять,співставлення,розташування в хронологічній послідовності,а також питання,які стимулюють учнів до встановлення причинно-наслідкових зв"язків та висловлювання власного ставлення.Саме такі питання стимулюють інтерес учнів до опрацювання більшої кількості цікавого матеріалу.Такі розробки можна сміливо використовувати на уроках історії.

    ВідповістиВидалити
  3. Матеріал може стати у нагоді багатьом учителям історії. Адже, щоб підготувати таку збірку, потрібно дуже багато часу і наполегливості. Бажаю Вам нахнення і творчих упіхів!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за Вашу плідну роботу! Дуже вміло підібраний матеріал для контролю знань.

    ВідповістиВидалити
  5. Поважаю і ціную працю тих вчителів, які самостійно готують матеріал для контролю знань, особливо такі різноманітні, як у Катерини Олександрівни. Це дуже важка і кропітка робота. Успіхів Вам у подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
  6. ШереметГ.П.,Шумко С.М.28січня2016р,
    Дякуємо за Вашу плідну роботу!
    Адже тести, широко практикована форма перевірки навчальних досягнень учнів.Тестові завдання мають суттєві переваги над іншими формами контролю,активізують пізнавальну діяльність школярів,сприяють розвитку в них уміння концентруватися, робити правильний вибір. усувати неточності й неповноту у формулюванні певних тверджень.
    Бажаємо Вам нахнення і творчих упіхів!

    ВідповістиВидалити
  7. Запропонований Катериною Олександрівною контроль знань з історії України для 8 класу - це свого роду скарбничка, якою може скористатися будь-який вчитель історії.

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже якісний та об'єктивний контроль знань, адже тести - це найбільш м'який інструмент, вони ставлять всіх учнів в однакові умови, використовуючи єдину процедуру і єдині критерії оцінки. Дякую за цікаву підбірку!Бажаю Вам успіхів!
    Майдебура Т.В. Хмелівська ЗШ І-ІІ ст.

    ВідповістиВидалити
  9. Оцінка знань за допомогою тестів, порівняно з традиційними методами (усне опитування, самостійна робота тощо) має ряд переваг:
    1.Об'єктивність- правильність відповіді на кожне питання тесту заздалегідь визначена і коригуванню не підлягає.
    2.Динамічність - перевірка великого обсягу знань одночасно у всіх учнів за відносно невеликий проміжок часу.
    3.Публічність - дає можливість практично одразу по завершенню тестування оприлюднити результат.
    4.Застосування єдиного критерію і норм оцінки.
    Але розробка тестів - це складний процес, що потребує відповідної фахової підготовки і часу. Тому, дякую за тести,які можна вже використовувати в роботі.
    Ніколаєнко В.Г. Оникіївська ЗШ І-ІІІ ст.

    ВідповістиВидалити